Munkaadó bejelentkezés
Regisztráció
Cégadatok
Számlázás

Mutatjuk, miért lesz hasznos az Ön számára weboldalunk!

1

Ha kiskereskedelmi üzlete van és eladó pozíciót hirdet, akkor ez az Ön oldala! Miért? Mert Itt fogja megtalálni a célközönségét, hiszen ez az oldal csak az eladó állásokról szól. Itt nincsen más állás, csak eladó állások, csak a célközönségének megfelelő álláshirdetés! Magyarország egyetlen csak ELADÓ állásokat kínáló tematikus állásportálja! 

2

Admin fiókjában minden egy helyen! Pillanatok alatt, kényelmesen megnézheti, hogy állnak álláshirdetései, mennyien tekintették meg az egyes állásokat és mennyien jelentkeztek. Minden önéletrajzot e-mailen is kiküldünk, Önnek nincs más dolga, mint a jelentkezőkre fókuszálni!

3

Egy hirdetésre 30 napos megjelenést biztosítunk automatikus frissítéssel. Emellett hirdetései megjelennek majd partneroldalakon és a közösségi médiában, valamint állásértesítő hírlevélben is.
Mindez egy hirdetés áráért!

4

Kiváló ügyfélszolgálat segíti mind a munkaadókat, mind az álláskeresőket!

5

Egyszerű kezelhetőség, felhasználóbarát felületek. Az eladoallas.hu csapata mindig az egyszerű, könnyen átlátható rendszerekre törekszik. 

6

Ne feledje, ha eladó állás, akkor eladoallas.hu! Magyarország egyetlen, csak eladó állásokat kínáló tematikus állásportálja!